23 januar 2007

FRP og samfunnet


NTB melder at Statistisk Sentralbyrå (SSB) står fast på sine beregninger, som sier at FRPs politikk ville gi små om noen endringer i norsk økonomi.

Til alle dere FRP - velgere:

HVA SKAL DERE DA MED FRP???

Til alle oss SV-ere:

SLUTT Å STRESS MED SSB SINE TALL, GÅ LØS PÅ KONSEKVENSENE FOR FOLK I NORGE VED FRPS OMDISPONERNIGER!!!
Alternativt: drit i Frp og snakk heller om hvor fortreffelige VÅRE disposisjoner på statsbudsjettet er. Vi bør ikke falle for AP strategien om å knekke FRP-koden. Det er vår politikk som er best!

2 kommentarer:

Stian Oen sa...

Helt enig med deg! Og samtidig kan jo denne saken være en påminnelse til oss alle om at det ikke nødvendigvis er ved å demonforklare FrPs politikk man kommer best ut i det lange løp. Det burde jo strengt tatt holde i massevis å - som du jo tar til orde for - peke på de konkrete følgene av forslagene deres, uten å nødvendigvis måtte svinge seg til de helt store retoriske høyder om hvor forferdelig dette partiet er hver fordømte gang man omtaler det.

PilogBue sa...

Ah, kudos, Stian. Det er dette jeg har ment hele veien. Jeg fatter ikke hvem som har klekket ut Kolbergs fomlete strategi på å "knekke" FRP.

Nå er det virkelig på tide å slutte rekkene og drive god venstrevridd politikk. Valla-saken ser ut til å lamme deler av AP på en måte som jeg har fryktet en stund. Det er for mange hos dinosauren som har hatt litt for vanskelig for å svelge venstredreiingen av partiet og regjeringen.

Dermed må vi fronte de sakene hvor vi kan a) skape konsensus mellom flankene.

Klimasaken har faktisk gode odds: både et reguleringsregime som faller i god jord på venstresiden, og som befolkningen synes moden til å omfavne, med en blanding av positive incentiver og hardere sanksjoner overfor forurenserne.