09 august 2006

fattig = muslim = fundamentalist?

Rett Venstre beskriver resignert hvordan norske politikere på ytterste høyre fløy kan fritt utfolde seg med brunt grums i avisspaltene uten at noen reagerer. Frps Ulf Erik Knudsen lirer av seg utrolige meldinger:

"Vi må snart forstå at Europa er under angrep av islamister som står for rendyrket ondskap. Hvis vi ikke slår tilbake begår vi kollektivt selvmord. (…) Vi gir dem asyl og lar dem benytte seg av våre velferdsordninger, mens de bygger baser i våre land for terror og krigføring mot Vesten".

Sammenblandingen av radikale, evt. fundamentalistiske islamister og muslimer forøvrig er nå så påtrengende og effektiv blant medier, politikere og folk flest at man føler seg henført til Goebbels propagandamaskineri.

Samtidig ser enkelte miljøer blant kristenfolket sitt snitt til å nøre oppunder nettopp denne samrøren for å styrke egen religion. Disse miljøene er betydelige i verdens eneste supermakt også, ikke bare i lille Norge, og dermed kan man jo nesten merke selv hvor lite lysten man er på å gå i studio og debattere dette med en “mørkemann” fra FRP eller andre grupperinger, rett og slett fordi propagandaen er så massiv at man begynner å tvile selv.

Og som ikke dette er nok, så er islamistene er perfekt bås å plassere alle disse brysomme fattige inn i, slik at vi ikke trenger føle dårlig samvittighet lenger for at de forblir lutfattige og undertrykte.

Dette er pinadø så opprivende at det ikke er mulig å beskrive det.

1 kommentar:

Leder Jens og Gensek Truls sa...

Den store ironien i dette er jo at den store supermakten over dammen er et klassisk eksempel på at man kommenterer flisen i en annens øye, uten å legge merke til bjelken i sitt eget.