23 februar 2007

Hallgrim-konspirasjonen

Høyre med fordekt offensiv for å kapre brune velgere

Høyre har sett seg lei på at FRP skal svømme fritt og alene i de grumsete delene av velgermassen, og lanserer ny og velprøvd spinning-taktikk.

Hallgrim Berg er ute med ny bok om den muslimske fare. Høyres gode rådgivere fra kommunikasjons- og tenketank-anstaltene har de siste ukene lagt siste hånd på verket for å slippe løs en stripete ex-politiker i bokmarkedet, og på den måten vise at selvsagt tar Høyre avstand fra grums, men at det likevel er lov å ha litt skitne tanker, selv om man stemmer blått.

Redaksjonene går fem på, og høyrefolk holder klokelig lav profil. Her er det bare å sitte stille i båten og vente på at de brune hordene skal strømme til telefonene for å ringe fram Høyre på meningsmålingene...

7 kommentarer:

pakkepiken sa...

Tragisk. Og du ser jo at boka er gitt ut på Kolorit forlag, et sånt liksomforlag, he he. Wonder why...

Det beste er vel nesten at forlaget ved lanseringen av boken hadde en fin paneldebatt med Sigurd Skirbekk og Shabana Rehman som hovedpersoner. Det ble nok en balansert og vitenskapelig fundert debatt, tenker jeg.

PilogBue sa...

Eneste som kan redde FrP nå er om de tar hallgrim inn i varmen og påstår at han var deres hele veien. Hallgrim for president!

pakkepiken sa...

antar at du har sett denne, he he: http://www.klassekampen.no/kk/index.php/news/home/artical_categories/nyheter/2007/february/ville_ha_hjelp_til_aa_slakte

PilogBue sa...

Jeg så den dagen etter ja, dersom det er en tilsvarende kommentar i KK. Linken din var ikke fullstendig.

pakkepiken sa...

Rådet er: Hvis du først skal bli uvenner med noen, så bli det skikkelig. :) Det er ingen vits når feministmafiaen og deres samboere konspirerer mot de som ellers aldri bli hørt i mediaoffentligheten nei.

Anonym sa...

Eller er du litt sånn konspiratorisk nå, Tarje? Kanskje det er den nazistiske sionistmafiaen som egentlig står bak? Og så har de funnet en enorm autoritet i det norske samfunn som de bruker rått for å spre sitt budskap?
Gamle Berg har jo lenge vært langt ute. Boken kommer ikke som noen overraskelse. Du har sikkert bedre kontakter i infobransjen enn meg, men Berg har vel neppe hatt en særlig sentral posisjon i Høyre de årene.
Da synes jeg denne er litt mer elegant:
http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/article1663167.ece

PilogBue sa...

Konspiratorisk i sånn skikkelig crazy kongepuddelånd, jepp, der har du meg...