26 juli 2007

Astarte Subduction

Nå har det snappet for Märtha. Dette makkverket er ikke mulig å skille fra konvensjonell (??) vekkelsesvirksomhet og lyspæreskruing med tilhørende skumle tendenser. Astarte fortjener å fordampe fra offentlighetens oppmerksomhet fortere enn svint og tilbringe resten av sitt liv i en krok på en alternativmesse, der det hører hjemme.

Eneste fordelen er at Astartetullballet ikke har den patriarkalske slagsiden som størsteparten av den norske opiumsfloraen sliter med. Det er dermed aktakelig mindre sannsynlig at dette initiativet resulterer i maktmisbruk og overgrep. Selv om 12 000 pr semester for en serie homeparties nærmer seg overgrep - men dog et temmelig uskyldig ett. Tross alt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

...men en grei måte å definere seg bort fra alt som heter kongehus er det åkke som

PilogBue sa...

Vel, helt til kronprinsessen kom med sitt skriftemål på forsiden av en av landets største aviser. Himmel, det er et forferdelig dårlig genbasseng i den blå familien...

Anonym sa...

ja, det er vel greiere med "Fredsinitativet" og vår tidligere statsminster av en prest som snakker med Gode Sharon, enn en prinsesse som leder Kongeriket til å tro på kjærligheten i oss selv.

trodde ikke du var så til de grader forutintatt...

Hva vil du ha i verdenen til ditt barn?
En positiv helaer som kanskje kan forklares via moderne kvantefysikk? -
, eller en kapitalistisk korrumptert prest på bølgelengde med det skjulte okkulte..

Gjennom historien har okkultisme og annen form for alternativ tenkning /sort magi, ALLTID eksistert.

Det handler kanskje om å velge å begynne å SE virkeligheten, eller å overlate den til de som ønsker å SKJULE den for egen vinning.

Deal with it!
Eller er det for skummelt?

"see no evil, hear no evil, talk no evil"

- too fucking easy..

PilogBue sa...

Enig med deg, anonym, det finnes alltid noen som er verre. Kjell Magne er vanskelig å håndtere, men han, som märta, må gjerne holde på, bare jeg slipper å ha dem i maten.